Thomas Swinkels

“Door de veranderende markt, en om u nog beter van dienst te kunnen zijn…..”.

U kent de eerste regels van dit soort berichten als geen ander. Vanuit die gedachte hebben wij u ook iets te melden. Om u nog beter van dienst te zijn en vanwege sterke groei, gaan wij onze organisatie herstructureren.

Manders Totaal Vastgoedonderhoud B.V.
Dit bedrijf is sterk gericht op het onderhoudtechnisch, energetisch en akoestisch verbeteren van woningen en gebouwen. Door de opname van het onderhouds- schilderwerk in dit bedrijf denken wij een meer geïntegreerd proces en een beter eindproduct te kunnen bieden. Dat betekent dus dat dit bedrijfsonderdeel verschuift van Schilderwerken naar Vastgoedonderhoud. Niet meer en niet minder dan dat. Voor dit proces hebben we ons maximaal tot 31 december 2018 de tijd gegeven.

Manders Totaal Schilderwerken B.V.
Alle schilderwerken voor nieuwbouw, retail en onze special products blijven bij Manders Totaal Schilderwerken B.V. en daarmee maken we een duidelijke scheiding op klantniveau en type werkzaamheden. Hier verandert dus niets.

Vanaf 1 januari 2018 is Thomas Swinkels in dienst getreden als directeur van Manders Totaal Vastgoedonderhoud B.V. Peter Sandbrink blijft directeur van Manders Totaal Schilderwerken B.V. en blijft voorlopig ook gewoon aanspreekbaar voor onderhoudsschilderwerken. Wim Hillenbrink blijft zich richten op de interne organisatie, commercie en ons zusterbedrijf CAS Nederland B.V. en CAS Deutschland AG.

Wij maken een sterke groei door en gaan nog steeds voor de 9,6 waardering klanttevredenheid!