Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis: lagere energiekosten, meer wooncomfort, en goed voor het milieu. Bovendien is spouwisolatie veel goedkoper dan je misschien denkt.

Slim besparen 
Het isoleren van spouwmuren draag direct bij aan het verlagen van de stookkosten en het voorkomen van vochtproblemen en warmteverlies. Wij isoleren jouw woning met glaswol in de vorm van vlokken wol. We zijn KOMO-gecertificeerd en aangesloten bij VENIN: de vereniging van erkende na-isolatiebedrijven.

De beste deal – Noord-Brabant en Limburg
Benieuwd wat de beste deal voor jouw woning in Noord-Brabant en Limburg betekent? Bel Denise van den Broek via 0492-505101 of mail naar info@manderstotaal.eu. Onze isoleerder brengt je een bezoek voor een spouwmuurinspectie en je ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte.

Meer weten over spouwmuurisolatie?
Bekijk onze informatiefilm over spouwmuurisolatie op YouTube