Manders Totaal is genomineerd voor de Senzer Award 2018. René Walenberg (algemeen directeur Senzer) heeft de genomineerden begin oktober met een boeket bloemen verrast en ze zijn persoonlijk door hem gefeliciteerd.

Van links naar rechts: Wim Hillenbrink, René Walenberg en Peter Sandbrink.

De genomineerden
In de categorie ‘Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers)’ zijn genomineerd:

– Manders Totaal, Wim Hillenbrink & Peter Sandbrink
– Albert Heijn Mierlo, Rick Meisters
– Hendriks hoteldiensten B.V., Pauline Veekens & Laila Stoef

Senzer Award 2018
De Senzer Award award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt. Tijdens de Dag van de Ondernemer op 16 november 2018, mogen de aanwezige regionale ondernemers een stem uitbrengen op het bedrijf dat in hun ogen de Senzer Award verdient. Na een telling zullen de twee winnaars bekend worden gemaakt.

> Lees op de website van Senzer meer informatie over de genomineerden