Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis: lagere energiekosten, meer wooncomfort, en goed voor het milieu. Bovendien is spouwisolatie veel goedkoper dan je misschien denkt.

Slim besparen 
Het isoleren van spouwmuren draag direct bij aan het verlagen van de stookkosten en het voorkomen van vochtproblemen en warmteverlies. Wij isoleren jouw woning met Knauf Supafil: glaswol in de vorm van vlokken wol. We zijn KOMO-gecertificeerd.

De beste deal – Noord-Brabant en Limburg
Ben je benieuwd wat de beste deal voor jouw woning in Noord-Brabant en Limburg betekent? Bel Denise van den Broek via 0492-505101 of mail naar info@manderstotaal.eu. We nemen contact met je op zodat onze isoleerder een spouwmuurinspectie kan uitvoeren. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte.

Meer weten over spouwmuurisolatie?
Bekijk onze aanpak in de informatiefilm over spouwmuurisolatie op YouTube.
Bekijk hier het productblad van Knauf Supafil en lees waarom spouwmuurisolatie met ingeblazen glaswol beter is ten opzichte van spouwmuurisolatie met parels.