Op vrijdag 1 juli jl. heeft Wim Hillenbrink zijn aandelen in Manders Totaal Holding verkocht aan mede-directielid Thomas Swinkels en KnaapenGroep. Thomas Swinkels, die sinds 1 januari 2018 deel uitmaakt van de directie van Manders Totaal, heeft de aandelen overgenomen en heeft KnaapenGroep bereid gevonden om financieel te participeren in Manders Totaal. De algehele bedrijfsleiding komt in handen van Thomas Swinkels.

Manders Totaal, bestaande uit Manders Totaal Schilderwerken B.V., Manders Totaal Vastgoedonderhoud B.V. en CAS Nederland B.V., blijft volledig zelfstandig functioneren.

KnaapenGroep, één van de oudste familiebedrijven van Nederland, is een aannemersbedrijf dat zich volledig focust op het fysiek en sociaal renoveren van bestaande woningen. De bedrijfscultuur van KnaapenGroep en Manders Totaal sluit goed bij elkaar aan en ook de passie voor het sociaal vakmanschap dat de rode draad is van beide bedrijven, vormen een waardevolle combinatie. Daarom past KnaapenGroep uitstekend als mede-investeerder in Manders Totaal.

Wim Hillenbrink is sinds 2000 werkzaam geweest bij Manders Totaal en is in januari 2003 mede-eigenaar geworden. Sinds die tijd heeft Wim Hillenbrink het bedrijf verder uitgebreid en doorontwikkeld. Rondom de bouwvak beëindigt Wim zijn actieve rol bij Manders Totaal en na de bouwvak is Wim op afroep beschikbaar. We zijn Wim dankbaar voor de bijdrage die hij geleverd heeft aan de ontwikkeling van Manders Totaal.

Het belangrijkste: Manders Totaal blijft ‘gewoon’ Manders Totaal met dezelfde mensen en dezelfde disciplines. Manders Totaal blijft ‘t leuker maken!

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Thomas Swinkels.