Vastgoedeigenaar Claver Real Estate: “Onlangs is het Vleuterhuys in Utrecht opgeleverd. De bestemming van dit verloederde en met graffiti besmeurde schoolgebouw is gewijzigd naar studio’s en appartementen. Manders Totaal heeft de authentieke gevel van dit karakteristieke pand compleet gerenoveerd en in ere hersteld. De uitstraling voor de leefomgeving is aanzienlijk verbeterd en het karakteristieke pand heeft zijn vastgoedwaarde behouden voor de toekomst”.

Thomas Swinkels, directeur Vastgoedonderhoud: “De gevel van het schoolgebouw is ontdaan van graffiti en is geïmpregneerd met een anti-graffiti coating. Ook zijn de oorspronkelijke 102 kozijnen door hardhouten kozijnen vervangen en voorzien van isolerende beglazing. We hebben het buitenschilderwerk uitgevoerd evenals het houtrot hersteld van de goten en zijn alle gootklossen gerenoveerd/vernieuwd. Eind juni 2020 is het pand opgeleverd en is er een modelstudio compleet ingericht. Ons korps van eigen vaklieden heeft met veel plezier en vakmanschap aan dit pand gewerkt. Samen met de eigenaren zijn we trots op het resultaat. We wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier toe!”

Bekijk hier het eindresultaat.

Werkmaatschappijen: Manders Totaal kent 3 externe werkmaatschappijen. Naast Manders Totaal Schilderwerken BV en Manders Totaal Vastgoedonderhoud BV is het in Venray en Düsseldorf gevestigde CAS Nederland BV, actief op het gebied van beschermende coatings op civiele kunstwerken en gebouwen, tegen graffiti en het plakken van posters en stickers.