Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis: lagere energiekosten, meer wooncomfort, duurzaam en goed voor het milieu.
Bovendien ontvang je subsidie bij minimaal twee isolerende maatregelen aan jouw woning via het RVO (Rijksdienst voor ondernemend Nederland). Deze subsidiepot van Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) loopt van 15 augustus 2019 tot en met december 2020. Klik hier voor de link naar de website van RVO voor meer informatie.

Slim besparen 
Het isoleren van spouwmuren draagt direct bij aan het verlagen van de stookkosten en het voorkomen van vochtproblemen en warmteverlies. Wij isoleren jouw woning met Knauf Supafil: glaswol in de vorm van vlokken wol. We zijn KOMO-gecertificeerd.

De beste deal – Noord-Brabant en Limburg
Ben je benieuwd wat de beste deal in spouwmuurisolatie voor jouw woning in Noord-Brabant en Limburg betekent? Bel Denise van den Broek via 0492-505101 of mail naar info@manderstotaal.eu. We nemen contact met je op zodat onze isoleerder een spouwmuurinspectie kan uitvoeren en alles kan inmeten. Vervolgens ontvang je een vrijblijvende offerte.

Parels of glaswol?
Bekijk hier het infoblad van glaswol van Knauf Supafil en lees waarom glaswol duurzamer en beter is voor het milieu.

Meer weten over spouwmuurisolatie?
Bekijk onze aanpak in de informatiefilm over spouwmuurisolatie op YouTube.