Bespaar energie binnen
een dag!

Spouwmuur met glaswol

Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis: lagere energiekosten, meer wooncomfort en goed voor het milieu. Bovendien ontvang je nu subsidie bij twee isolerende maatregelen aan jouw woning.

  • Meer comfort
  • Minder geluidsoverlast
  • Binnen één dag geleverd
  • Vochtwerend
  • Hoge binnenluchtkwaliteit
  • Beter leefmilieu

Wij isoleren jouw woning met Knauf Supafil: glaswol in de vorm van vlokken wol die onder hoge druk in de spouw worden geblazen. We zijn KOMO-gecertificeerd en isoleren al 45 jaar met glaswol. Achteraf ontvang je een garantiecertificaat voor 10 jaar op geleverde en aangebrachte materialen en zelfs een levenslange garantie op vochtdoorslag.

Subsidie voor isolerende maatregelen

De Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen. De subsidie voor eigenaar én bewoner is open van 2 september 2019 tot en met 31 december 2020. De subsidie voor Verenigingen van Eigenaren loopt tot en met 31 december 2022.

Over Manders Totaal

Manders Totaal bestaat sinds 1932 en is van oudsher één van de grootste schildersbedrijven in regio Helmond en Venray.

Wij zijn eerlijk, transparant, vakbekwaam en recht door zee. Een solide bedrijf, dus. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. We staan voor goed werk, zorgen ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Onze vakmensen zorgen ervoor dat je weer trots kunt zijn op uw woning of bedrijfspand!

Contact

Helmond

Lungendonk 9
5706 LE Helmond
0492 50 51 01
info@manderstotaal.eu

Venray

Keizersveld 24
5803 AN Venray
0478 581358
info@manderstotaal.eu

Vraag een offerte aan

Wanneer je ons voor 31 december 2019 opdracht geeft voor uitvoering van jouw offerte, ontvang je nog eens 7,5% korting!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.