Robert en Astrid: “Een paar keer per jaar huren we een bungalow op Landal De Vers in Overloon. Dan genieten we met z’n tweeën of met vrienden van de rust, natuur en ruimte. Zo ontsnappen we samen met de honden even aan ons drukke bestaan; Robert is zelfstandig ondernemer en Jessica is ook zelfstandige als communicatieadviseur en helpt daarnaast Robert mee in de zaak. Tijdens één van de lange wandelingen die we altijd maken, zagen we dat er een heel aantal bungalows werden gerenoveerd. We herkenden deze bungalows bijna niet terug. Van een vierpersoonsbungalow is een tweepersoonsbungalow gemaakt, van buiten zijn de stenen wit geschilderd en binnen is een luxe sauna geplaatst. Er stonden bussen van Manders Totaal en ik heb een praatje gemaakt met een van hun timmermannen over de renovatie. Mooi om te horen hoe zij de bungalows zo goed mogelijk inpassen in de natuur. Dit jaar hadden we geluk, we mochten onze midweek doorbrengen in een van deze onlangs luxe gerenoveerde bungalows. Vanuit de nieuwe ruime schuifpui kijken we zo de Overloonse bossen in. Op een dag stapten we net in onze badjassen de sauna uit, toen we konijnen en zelfs een hert voorbij zagen komen! We konden ze nog net op de foto zetten en hebben het prachtige plaatje verstuurd naar onze vrienden met de zin: ‘Volgend jaar weer met jullie een midweek boeken?’ 😉

Manders Totaal: “We hebben op het Landal park in Overloon 20 bungalows voorzien van nieuwe kozijnen. Ook hebben we deze bungalows geschilderd. We zijn trots op het resultaat.”

Landal bungalows Overloon

Geluidsisolerende maatregelen / geluidssanering

Wanneer Manders Totaal Vastgoedonderhoud karakteristieke gebouwen transformeert en renoveert, kunnen deze bestaan uit:

  • dakisolatie
  • het demonteren en monteren kozijnen (kunststof, aluminium, hardhout) met HR++ glas
  • spouwmuurisolatie

Manders Totaal Vastgoedonderhoud renoveert alles aan de buitenschil van het gebouw. Het pand behoudt hierbij haar karakteristieke waarde voor de leefomgeving (maatschappelijke waarde). Voor de opdrachtgever of eigenaar behoudt het pand haar vastgoedwaarde. Ook kijken we samen met de opdrachtgever of het adviesbureau naar de exploitatiewaarde en kunnen we een meerjaren-onderhoudscontract maken of een onderhoudsberekening voor de toekomst. De nieuwe bewoners ervaren het gemak van het duurzaam gerenoveerde pand.