Wie zijn Wij

Manders Totaal is privaat eigendom en opgericht in 1932. Een landelijk en deels Europees opererend bedrijf met hartelijke, eerlijke en hardwerkende mensen waar medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, bewoners en andere gebouwgebruikers centraal staan en respect ervaren. Alle processen zijn gericht op plezier en geluk in plaats van louter geld. We bieden een duurzame oplossing voor retail-, nieuwbouw- en onderhoudsvraagstukken. We doen dit op een eerlijke manier die kansen biedt aan mens, milieu en maatschappij. Manders Totaal is dan ook PSO trede 3 en MVO prestatieladder 3 gecertificeerd.

Manders Totaal Schilderwerken

Manders Totaal Schilderwerken is gevestigd in Helmond en Venray. We richten ons voornamelijk op nieuwbouw en onderhoud schilderwerken, retail schilderwerken en special products. We zijn succesvol door de kwalitatief hoge standaard. Zowel inhoudelijke vakkennis van de toe te passen producten en ondergronden, de grote flexibiliteit aan inzet van vakmensen als de creatieve oplossingen van problemen. 

In ons onderhoudschilders- en vastgoedonderhoudsbedrijf focussen we ons op verduurzaming van bestaand vastgoed. We doen dit voor een grote variatie aan opdrachtgevers zoals; zorginstellingen, woningcorporaties, beleggers, onderwijs, retail en industrie. We werken met een groep van ongeveer 75 schilders en timmermannen, met name eigen mensen. Het werk vraagt veel aandacht omdat we voornamelijk werken in bestaande bouw. Samen met onze opdrachtgevers en onze eigen vakmensen verduurzamen we karakteristieke panden.
 

5.jpg-minder-kb
 
Moeskops
Bouwmij Janssen
Van Wijnen Rosmalen
Gemeente Deurne
Woonpartners
Aannemersbedrijf van der Horst
Severinus Stichting
Van der Heijden Schaijk
 

Nieuws

Nominatie Beste Leerbedrijf 2022

We zijn genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2022 door Koninklijke Onderhoud NL. Wat een mooie opsteker voor al onze collega’s die dagelijks onze leerlingen verder opleiden tot volwaardige vaklieden! Ook Hoobroeckx Schilderwerken uit Tiel en Wolters B.V. uit Deventer zijn genomineerd voor Beste Leerbedrijf. Daarnaast zijn ook de vier genomineerden voor Beste Leermeester 2022 bekend [...]