Wie zijn Wij

Manders Totaal is privaat eigendom en opgericht in 1932. Een landelijk en deels Europees opererend bedrijf met hartelijke, eerlijke en hardwerkende mensen waar medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, bewoners en andere gebouwgebruikers centraal staan en respect ervaren. Alle processen zijn gericht op plezier en geluk in plaats van louter geld. We bieden een duurzame oplossing voor retail-, nieuwbouw- en onderhoudsvraagstukken. We doen dit op een eerlijke manier die kansen biedt aan mens, milieu en maatschappij. Manders Totaal is dan ook PSO trede 3 en MVO prestatieladder 3 gecertificeerd.

Manders Totaal Schilderwerken

Manders Totaal Schilderwerken is gevestigd in Helmond en Venray. We richten ons voornamelijk op nieuwbouw en onderhoud schilderwerken, retail schilderwerken en special products. We zijn succesvol door de kwalitatief hoge standaard. Zowel inhoudelijke vakkennis van de toe te passen producten en ondergronden, de grote flexibiliteit aan inzet van vakmensen als de creatieve oplossingen van problemen. 

In ons onderhoudschilders- en vastgoedonderhoudsbedrijf focussen we ons op verduurzaming van bestaand vastgoed. We doen dit voor een grote variatie aan opdrachtgevers zoals; zorginstellingen, woningcorporaties, beleggers, onderwijs, retail en industrie. We werken met een groep van ongeveer 75 schilders en timmermannen, met name eigen mensen. Het werk vraagt veel aandacht omdat we voornamelijk werken in bestaande bouw. Samen met onze opdrachtgevers en onze eigen vakmensen verduurzamen we karakteristieke panden.
 

5.jpg-minder-kb
 
Gemeente Horst aan de Maas
Van der Heijden Schaijk
Compaen
Woningbelang
BAM Utiliteit
Dyade Advies
VB&T VvE Diensten
Van Bergeijk Beheer
 

Nieuws

Oplevering Vleuterhuys Utrecht

Vastgoedeigenaar Claver Real Estate: “Onlangs is het Vleuterhuys in Utrecht opgeleverd. De bestemming van dit verloederde en met graffiti besmeurde schoolgebouw is gewijzigd naar studio’s en appartementen. Manders Totaal heeft de authentieke gevel van dit karakteristieke pand compleet gerenoveerd en in ere hersteld. De uitstraling voor de leefomgeving is aanzienlijk verbeterd en het [...]

Allround schilders

Manders Totaal Schilderwerken zoekt allround schilders. Je werkt samen met jouw meewerkend voorman en ondersteunt hem in het halen van zijn doelstellingen. Je snapt dat jouw inspanning bijdraagt aan klanttevredenheid en het succesvol afronden van een werk.

(Aankomend) RGS projectleider

Met jouw ervaring in het Resultaatgericht Samenwerken ben jij als Projectleider verantwoordelijk voor het volledige traject van je eigen projecten, van opdracht tot en met oplevering.