Wie zijn Wij

Manders Totaal is privaat eigendom en opgericht in 1932. Een landelijk en deels Europees opererend bedrijf met hartelijke, eerlijke en hardwerkende mensen waar medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, bewoners en andere gebouwgebruikers centraal staan en respect ervaren. Alle processen dienen mede gericht te zijn op plezier en geluk in plaats van louter geld. We willen een duurzame oplossing bieden voor retail-, nieuwbouw- en onderhouds- vraagstukken door het conserveren en het esthetisch en energetisch opwaarderen van gebouwen en bouwwerken. We doen dit op een eerlijke manier die kansen biedt aan mens, milieu en maatschappij.

Manders Totaal Vastgoedonderhoud

Het onderhoudsbedrijf Manders Totaal Vastgoedonderhoud heeft een sterke positie en wordt verder uitgebouwd in het bouwsegment; onderhouds- en verbeteringswerkzaamheden aan de buitenschil van bestaande gebouwen. Door eigen disciplines in huis te hebben zorgen wij voor grote vakkennis, flexibiliteit, kwalitatief hoogwaardig werk en tevreden stakeholders. Veel aandacht voor bewoners met als doel een zeer hoge bewonerstevredenheid en een sterk ontzorgend karakter naar de opdrachtgever toe.

img_3058
 
Woonmeij
Gemeente Valkenswaard
Woonpartners
Gemeente Eindhoven
Gemeente Tilburg
Rijkswaterstaat
Nibag
K+ Adviesgroep
 

onze recente projecten

Transformatie vastgoed

We zijn trots op het vakwerk dat we uitvoeren bij het Vleuterhuys in Utrecht. Een oud schoolgebouw wordt getransformeerd naar appartementen. Wij behouden hierbij de karakteristieke uitstraling van het pand en hebben de sierklossen gerenoveerd en 102 (!) duurzame hardhouten kozijnen met HR++ beglazing geplaatst. De stalen sierhekken zijn compleet gereinigd en teruggeplaatst in de nieuwe voordeur.

img_3064

Allround schilders

Manders Totaal Schilderwerken zoekt allround schilders. Je werkt samen met jouw meewerkend voorman en ondersteunt hem in het halen van zijn doelstellingen. Je snapt dat jouw inspanning bijdraagt aan klanttevredenheid en het succesvol afronden van een werk.

Allround timmerman / kozijnenmonteur

Manders Totaal Vastgoedonderhoud is altijd op zoek naar enthousiaste allround timmermannen / kozijnenmonteurs voor renovatiewerkzaamheden. Je werkt samen met jouw meewerkend voorman en ondersteunt hem in het halen van zijn doelstellingen.