Wie zijn Wij

Manders Totaal is privaat eigendom en opgericht in 1932. Een landelijk opererend bedrijf met hartelijke, eerlijke en hardwerkende mensen waar medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, bewoners en andere gebouwgebruikers centraal staan en respect ervaren. Alle processen zijn mede gericht op plezier en geluk in plaats van louter geld. We bieden een duurzame oplossing voor en onderhoudsvraagstukken door het verduurzamen van bestaand vastgoed. We doen dit op een eerlijke manier die kansen biedt aan mens, milieu en maatschappij. Manders Totaal is dan ook PSO trede 3 en MVO prestatieladder 3 gecertificeerd.

Manders Totaal Vastgoedonderhoud

Het onderhoudsbedrijf Manders Totaal Vastgoedonderhoud heeft een sterke positie en wordt verder uitgebouwd in het bouwsegment; onderhouds- en verbeteringswerkzaamheden aan de buitenschil van bestaande gebouwen. Door eigen disciplines in huis te hebben zorgen wij voor grote vakkennis, flexibiliteit, kwalitatief hoogwaardig werk en tevreden stakeholders. Veel aandacht voor bewoners met als doel een zeer hoge bewonerstevredenheid en een sterk ontzorgend karakter naar de opdrachtgever toe.

In ons onderhoudschilders- en vastgoedonderhoudsbedrijf focussen we ons op verduurzaming van bestaand vastgoed. We doen dit voor een grote variatie aan opdrachtgevers zoals; zorginstellingen, woningcorporaties, beleggers, onderwijs, retail en industrie. We werken met een groep van ongeveer 75 schilders en timmermannen, met name eigen mensen. Het werk vraagt veel aandacht omdat we voornamelijk werken in bestaande bouw. Samen met onze opdrachtgevers en onze eigen vakmensen verduurzamen we karakteristieke panden.

frank_david_gl2-liggend_sept-2020
 
Omgevingsdienst ZO-Brabant
Gemeente Tilburg
Nibag
Woonpartners
Compaen
Provincie Noord-Brabant
K+ Adviesgroep
Gemeente Eindhoven
 

Transformatie vastgoed

We zijn trots op het vakwerk dat we uitvoeren bij het Vleuterhuys in Utrecht. Een oud schoolgebouw wordt getransformeerd naar appartementen. Wij behouden hierbij de karakteristieke uitstraling van het pand en hebben de sierklossen gerenoveerd en 102 (!) duurzame hardhouten kozijnen met HR++ beglazing geplaatst. De stalen sierhekken zijn compleet gereinigd en teruggeplaatst in de nieuwe voordeur.

img_3064