MISSIE: Wij maken alles leuker!

Manders Totaal is privaat eigendom en opgericht in 1932. Een landelijk en deels Europees opererend bedrijf met hartelijke, eerlijke en hardwerkende mensen waar medewerkers, opdrachtgevers, leveranciers, bewoners en andere gebouwgebruikers centraal staan en respect ervaren. Alle processen dienen mede gericht te zijn op plezier en geluk in plaats van louter geld. We willen een duurzame oplossing bieden voor retail-, nieuwbouw- en onderhoudsvraagstukken door het conserveren en het esthetisch en energetisch opwaarderen van gebouwen en bouwwerken. We doen dit op een eerlijke manier die kansen biedt aan mens, milieu en maatschappij.

Wij denken dat kwaliteit vanuit een sterke intrinsieke behoefte moet ontstaan en niet door een opgelegd verwachtingspatroon. Mensen enthousiast maken voor het einddoel waardoor de weg ernaartoe een gezamenlijk, gewenst en leuk pad is. Een organisatie zonder strakke hiƫrarchie maar gebruik makend van de persoonlijke kwaliteiten van mensen met de juiste instelling.

Vakmanschap

Manders Totaal is eerlijk, transparant, vakbekwaam en recht door zee. Een solide bedrijf, dus. Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. We staan voor goed werk, zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Manders Totaal is betrokken. Hoe kan het beter? Kies voor de zekerheid van echt vakmanschap, gecombineerd met gedegen nazorg. Manders Totaal is vriendelijk en fatsoenlijk. U wilt namelijk alleen nette, integere mensen over de vloer. Plezierige, harde werkers. Onze vakmensen zorgen ervoor dat u weer trots kunt zijn op uw woning of bedrijfspand.

De directie van Manders Totaal bestaat uit Thomas Swinkels en Wim Hillenbrink.

Galerij der groten

 • Mark van Bommel
  Mark van Bommel Voorman timmerman
 • Tini van Sleeuwen
  Tini van Sleeuwen Timmerman
 • Marcel van Veen
  Marcel van Veen Schilder
 • Twan Smits
  Twan Smits Timmerman